Over Ons

Wie is Floor Support

Floor Support bestaat uit een team van ervaren professionals met jarenlange ervaring en passie voor vloeren. Wij bieden onze deskundigheid aan bij iedereen die een probleem ervaart met de vloer en daar de oorzaak of oplossing voor zoekt. Onze missie is om de beste oplossingen te bieden naar het oplossen van uw klacht.

Ons team bestaat uit experts met jarenlange ervaring in de vloerenindustrie. Elk teamlid heeft een uitgebreide kennis van verschillende soorten vloeren en weet hoe ze problemen kunnen traceren en oplossen. We blijven ons voortdurend ontwikkelen door middel van trainingen en educatieve programma’s om onze kennis up-to-date te houden. Zo blijven wij op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen.

We begrijpen dat elk klacht op een vloer uniek is en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die passen bij de behoeften van onze klanten. Of de klacht van uw vloer in een slaapkamer of groot commercieel complex is, we hebben de ervaring en kennis om uw vloerproblemen op te lossen.

We zijn trots op ons werk en onze reputatie als een vertrouwde partner bij het oplossen van klachten op vloeren. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat we professioneel, objectief, betrouwbaar en efficiƫnt zijn in elk project dat we beoordelen.

Onze klantgerichte benadering en toewijding aan kwaliteit hebben ons geholpen om een uitstekende reputatie op te bouwen in de branche. We streven er altijd naar om onze klanten tevreden te stellen en een uitstekende service te bieden. We zorgen ervoor dat we goed naar onze klanten luisteren en dat we duidelijk communiceren over alle stappen van het proces.

Als u vloerproblemen heeft en op zoek bent naar een betrouwbaar en ervaren vloeren expertise bureau, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om u te helpen bij het vinden van de beste oplossingen voor uw vloerproblemen.